Korona..

Annyi mindent lehetne erről írni, most mégis képtelen vagyok meg fogalmazni azt a zűrzavart, ami a világban és a lelkemben zajlik ebben az időszakban. 
Igen...vírus pusztít, a világban. A Föld anya meg bosszulja, amit ellene el követtünk, és most csodás gyógyulása megy végbe, mert a pusztító az ember maga a négy fal közé szorul, hogy mentse gyarló életét. 
A Föld nagytakarítást végez.! Ha mi emberek nem vagyunk képesek hálásnak lenni azért a ki zsákmányoló életért amiért itt lehetünk, a Föld a jó ég, majd rá ébreszt Minket, hogy értékeljük, amit kaptunk. Minden egyes percét, minden egyes lélegzetvételnek, amit megtehetünk. Ébredjetek fel! 
A Föld haldoklik, de meg újul! 
Meg gyógyítja önmagát az által, hogy levedli magáról az embert, mint egy parazitát Mert azok vagyunk. Mind! 
Meddig lehet valakit, valamit kizsákmányolni?  És eldobni, mint egy használt papír zsebkendőt!? (ami miből is készült,) Ohh igen fából, kivágjuk, feldolgozzuk, el dobjuk.????????????,, 
Minden életet felhasználunk saját Önös érdekből. Mert nekem legyen! 
De még meddig?  
Mikor már nem lesz mit? 
Tanuljatok már. Kérlek! Kérek Mindenkit, legyen kicsit tekintettel másokra is..ne halmozzunk ,ne fosszuk ki az emberiséget ne törjünk meg lelkeket, és ne tiporjunk  Senkit a földig, mert nem ismerjük. Lehet pont az az ember tenne meg érted bármit, és mindent, akit Te eltipornál, mert nem érdekel mások sorsa. Mert önző módon elfelejtettünk embernek lenni! 
Maradj emberi, alázatos, optimista, és segítőkész. Hamarabb át vészeljük ezt az egészet, ha nem a rettegés, hanem az egymásra való figyelés teszi ki a napjainkat!  
Igen nagyon nehéz, igen Én is félek, rettegek mit hoz a holnap..de az holnap lesz! 
mát pedig megélem! 
Vigyázzatok magatokra, és egymásra, mert csak egyszer élünk, azt tegyük jól! 
Maradj otthon! 
  
Zizi