Utazóm

2019.ápr.06.
Írta: (P)Zizi8 Szólj hozzá!

Szeretlek

Oly felemelő és magasztos kimondani, hogy Szeretlek
Olyan jó érezni és másokat erre bátorítani
Oly kellemes és megnyugtató érezni
A szíved választottjának mondani
Egy életen át csak Szeretni, Szeretni és Szeretni

Zizi

Múló állapot

Minél többet írok és gondolkozok annál inkább rá jövök, hogy a csoda nem benned van, hanem bennem és a gondolataimban, mert képes vagyok felruházni Téged a mindenség hatalmával felettem. Téged, aki hetekre, hónapokra képes elfeledni és egyik napról a másikra az életemből kilépni. Igazából nem is vagy akkora csoda, csupán egy ember, aki mellett Én lettem ostoba. Mert vágytam a jóra, a szépre az álmaimra. Amit Te megtestesítettél Én pedig elhittem mert el akartam hinni. Néha kósza napjaidon eszedbe jutok, de az Életed része mégse Én vagyok. Ne adjam fel mindenki ezt mondja az emberek a média csöpögős idézetek élet stíl...mindenhol ezt látom. Legyek erős, legyek önálló. Az vagyok, de ez is mint minden más csupán mulandó.  
 Zizi

Csókolj

Csókolj belém még egy érzést, 
Csókolj belém még egy féltést. 
Csókolj belém hitet, hogy éljek 
Csókolj belém szerelmet mélyet. 
Csókolj belém álmokat s vágyakat 
Csókolj belém erőt és feletted hatalmat. 
Csókolj harmatot nedves ajkamra, 
Csókolj ölelést üres karjaimba. 
Csókolj kedvesen, ölelj hevesen 
Pecsételd meg sorsom örökre Édesem 
Zizi  
Címkék: Hangoskönyv

" Az Idő"

Úgy várlak, mint háborúból haza térő szerelmét a kedvese, 
Úgy várlak, mintha nem lennék a holnap nyertese. 
Úgy várlak, nem alszom éjjeleken át, 
Úgy várlak, nem eszem Nélküled vacsorát. 
Karjaidba ugrok, ha látlak majd újra, 
Édesdeden alszok mellkasodhoz bújva. 
Látom majd a holnapom nyertes leszek újra, 
Ambrózia lesz étkem csókjaidtól újra. 
Diadal ittasan kacagunk a múlton, 
Buja vágyakkal bőröd alá kúszom. 
Zizi 

Napi bölcselet

Kommunikatív emberként, könnyen és gyorsan kötök barátságot, bárhol és bármikor a világban. Legyen szó szórakozásról, vagy csak egy hivatali rendezvényről, sosem távozok új barátságok, ismeretségek nélkül sehonnan. Átok és áldás is egyben, mert vannak, Akik többet gondolnak egy-egy ismerkedésbe, mint ami valójában. Van, hogy ezzel embereknek csalódást esetlegesen fájdalmat okozok, mert Ők többet képzeltek bele legyen az akár fiú akár lány. Mindkét nem képviselői közül kerülnek ki emberek, akik szimpatikusak a számomra. Szeretem az embereket, nem kategorizálom be Őket etnikai, vallási vagy bármilyen saját nézetei miatt. Miért is tenném? Ki vagyok Én, hogy bárki felett ítélkezzek? Én csak egy ember vagyok a millióból, aki szintén megvívja a napi csatáit ahogy mindenki más. Ítélhetnek ezért? Éli bárki is az életemet? Nem ahogy Én se másét. 

Zizi 

Ne vitasd

Ne vitasd el Tőlem, amit irántad érzek, 
Ne vitasd el Tőlem, hogy néha érted félek. 
Ne vitasd az áldozatkészséget, 
Mert csak Érted született minden féltésem. 
Nem félek a haláltól már rég, 
Az időt féltem melynek nem vagy része még. 
A napon mikor készen állsz majd Rám, 
Virágba borul az ég is annyira vágyom Rád. 
Zizi 
Címkék: Hangoskönyv

Előtted

Lecsupaszított testemmel s lelkemmel hiányodtól megszédülve állok most eléd,
Hátra hagyva  a régmúlt fájdalmait,szenvedéseit tiszta szívvel,szerelemmel.Batikolt szemöldök, műmell, mű haj, mű száj plaza cicák, üres fejek ezt kergeted ez kell Neked. Hiába meztelen az Én testem s lelkem, Te lelketlenül bánsz ezzel a kinccsel. Ez minden mit Néked adhatok,nem kell nevetve eldobod, Én pedig  csak  tovább álmodok.






                            Álmomban 

- Rengeteg ember Körülöttem egyetlen hömpölygő vonagló elegyé formálódva csavarták, tekerték magukat a zenére. Üvöltött a hangszórókból a latin temperamentumos kéjjel és vággyal fűszerezett ritmus. Én utat próbáltam törni az emberek forgatagában, hogy megálljak végre pár percre, és kifújhassam magam. Tekintetem felemeltem az ember tenger fölé, mikor megakadt egy ismerős Ragyogó barna szempáron. Egy számomra ismerős és mély érzelmeket felszabadító tekintet. Barna kócos égbe meredő hajtincsek keretezték tökéletes arcát, kedves szemei csillogtak a sötétben és késként fúródott a tekintete az enyémbe. Szívemig, csontomig hatoló dermedt tekintet láthatóan ugyan annyira meglepődött, mint jómagam. Ő volt az az egyetlen szempár, amit minden nap minden órájában vágytam látni, az elmúlt években. Azt gondoltam soha nem látom már az életemben és most vegyes érzelmekkel blokkol le a látványa. Ledermedtem, mikor közelebb lépett tekintetem folyamatosan fogva tartva. Ugyan azon a bársonyos hangon ugyan azzal a hatalmas, gyönyörű mosollyal az arcán súgta a fülembe  a nevemet és karolta át a derekamat s húzott magához erősen közel. Arcomon legördült néhány könnycsepp az örömtől a vágytól, amit soha senki nem tudott azóta sem előcsalogatni belőlem. Ismerős az illat a mozdulat, az acélos erős ölelése újra lángra lobbantották a szívemben a szikrát. Majd lassan táncolni kezdünk, erotikusan, finoman könnyedén hozzásimulva itt-ott finom érintések kósza elegyében. Égett a nyakam forró leheletétől borsózott a bőröm minden apró érintéstől. Lüktetett a vér az ereimben pezsgett és őrült tempóban ugrált a szívem. Hideg verejték csordult le a mellemen a fülledt helységben alig kaptam  levegőt. Le akartam tépni magamról  az összes ruhát felnéztem Rá a gyönyörű szemeire szám  csókra nyílt már....de ekkor felébredtem

Zizi
süti beállítások módosítása